BLOG

Bérmunkával elfelejtheti a drága berendezések fenntartását!

bérfeldolgozás

A különböző mezőgazdasági munkálatokhoz, például a magvak feldolgozásához többféle berendezésre is szükség van. Ezekért a gépekért gyakran igencsak jelentős összegeket kell kifizetni, és sok esetben a fenntartásuk sem túl költséghatékony. Bizonyos időközönként muszáj foglalkozni a karbantartásukkal, és számítani lehet velük kapcsolatban arra is, hogy megterhelik a telephely energiafogyasztását. Amennyiben Ön szeretne spórolni a magvak feldolgozásakor, válassza inkább a bérmunkát!

A bérfeldolgozás segít, hogy vállalkozása hosszú távon jelentős összegeket spóroljon meg. Velünk sokkal kiszámíthatóbb a jövő, mert a szolgáltatásunkat fix díjért cserébe veheti igénybe. Nincsenek váratlan plusz kiadások, kellemetlen meglepetések az energiafogyasztás kifizetése során. Díjainkkal könnyebben kalkulálhat, így a cég hosszú távon megőrizheti pénzügyi stabilitását.

A bérmunka mellett elfelejtheti a drága berendezések fenntartását. A vetőmagok feldolgozásához válasszon bennünket! Bővebb információkért vagy a szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

A fehér mustár termeltetésről röviden

bérfeldolgozás

Hazánkban többnyire kétféle mustár termesztése folyik, a fehér és a barna mustáré. A fehér mustár termeltetésére a magyar éghajlati viszonyok tökéletesen alkalmasak, a növény magjainak fő felhasználási területe a konzervipar.

A fehér mustár termeltetése alapvetően nem nehéz, mert egy viszonylag igénytelen növényről van szó. A legfontosabb a megfelelő talajelőkészítés. A növény értékes magjai picik, gömbölyűek, sárga vagy barna színűek. Szagtalanok, ízük pedig kicsit csípős, fűszeres. A fehér mustár termeltetése során fontos követelmény, hogy a magok ne legyenek penészesek, dohos szagúak, illetve csak minimális mennyiséget tartalmazhatnak a növény más részeiből. Természetesen nem lehet bennük rovarirtó, illetve növényvédő szer maradványa sem.

Amennyiben kérdése merült fel a fehér mustár termeltetésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és szívesen segítünk mindenben! A megadott elérhetőségeink bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot.

A bérmunka megéri!

bérfeldolgozás

A vetőmagok feldolgozása nem is olyan egyszerű feladat, főleg, ha nagy mennyiségről van szó. Rengeteg emberi munkát, speciális gépeket, eszközöket és persze szaktudást igényel, és természetesen időbe is telik. Szerencsére azonban ma már van arra is lehetőség, hogy mindezt bérmunka keretein belül bonyolítsuk le, vagyis, hogy egy külső, tapasztalt cégre bízzuk a feladatot.

Annak, aki a bérmunka mellett dönt, nem kell külön gépparkot fenntartania, illetve nem kell alkalmazottakat felvennie a feldolgozáshoz. A bérmunkával így nem csak nagyon sok időt, hanem energiát és pénzt is lehet spórolni, ezért megéri igénybe venni a szolgáltatást. Természetesen kell találni hozzá egy megbízható partnert, ám aki cégünkhöz fordul, az garantáltan elégedett lesz, hiszen nagy tapasztalattal és korszerű eszközökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Keressen minket bizalommal Ön is a megadott elérhetőségeinken, ha szeretne többet tudni az általunk végzett bérmunkáról, szívesen válaszolunk minden kérdésére!

A bérmunkával sokkal többet nyerhet, mint gondolná!

bérfeldolgozás

A mezőgazdasági vállalkozásokban a tényleges munkavégzésen kívül jó pár teendővel is foglalkozniuk kell a cégvezetőknek. Többek között a berendezések karbantartására, munkaerő felvételére, kiléptetésére is szükséges időt szakítaniuk, ez pedig egyeseknek egy idő után igencsak megterhelővé válhat. Szeretnének könnyíteni a helyzetükön, ezért nyitottak olyan megoldásra, amivel leegyszerűsíthető a vállalkozás mindennapi műsödése. Amennyiben Ön is le van terhelve, és az apró magvak feldolgozásához keresne könnyebb opciót, ajánljuk figyelmébe bérmunka szolgáltatásunkat!

A bérmunkának köszönhetően rengeteg tehertől megszabadulhat, így pedig sokkal könnyebbek lesznek a mindennapok. Nincsenek váratlan bejelentések a munkavállalók részéről, karbantartási kötelezettségek a magvakhoz használt berendezésekkel kapcsolatban, ezáltal százszázalékban a tényleges munkájára összpontosíthat. Anyagi szempontból is jobban járhat velünk, mert kedvező, fix díjért cserébe veheti igénybe szolgáltatásunkat.

A bérmunkával sokkal többet nyerhet, mint gondolná! Könnyítsen helyzetén, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit!

Bérmunkával kapcsolatban megbízható céget keres?

bérfeldolgozás

Manapság nagyon sok mezőgazdasági vállalkozás dönt a bérmunka igénybevétele mellett, ugyanis így sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek, mert nem kell drága gépparkot fenntartaniuk például a magvak feldolgozáshoz. Természetes, hogy a gazdák megbízható céggel szeretnének együttműködni. Amennyiben Ön is érdeklődik a kedvező lehetőség iránt, de még nem találta meg az igényeknek megfelelő szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A bérmunka terén olyan szolgáltatást alakítottunk ki, ami százszázalékban igazodik a gazdák elvárásaihoz. Telephelyünk kellően felszerelt, és olyan modern berendezéseket alkalmazunk, amikkel rövid idő alatt fel tudjuk dolgozni a különböző apró magvakat. A határidőkön kívül a minőségi végeredményre is kiemelt figyelmet fordítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatással.

A bérmunka terén is élen járunk. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza ránk a feldolgozást! Ha bővebb információkat szeretne megtudni a telephely felszereltségéről, a munkálatok menetéről, bátran keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Telefon:+36 1 388 93 55

Elérhetõség