Bérfeldolgozás

Bérfeldolgozás a Seregélyesi üzemünkben történik. Apró magvak feldolgozásával foglalkozunk, pl. mustár, olajretek, mézontófű, lucerna és herefélék, fűmag, de jelentős helyet foglal el a héjnélküli tökmag és sárga lenmag tisztítása is. Felszereltségünk lehetővé teszi egyszerre több külön fajú, illetve fajtájú árú fogadását és párhuzamos feldolgozását, kiszerelését. Raktárunk mintegy 4500 m² területtel rendelkezik, ahol a vetőmagok tárolása konténerekben, Big-Bag-ekben, illetve a készáruk esetében zsákos kiszerelésben történik. Rendelkezünk egy 60 tonna teherbírású elektronikus hídmérleggel és vetőmagszárításra alkalmas szárítóval.


Gépparkunkhoz tartozik:

  • - három előtisztító
  • - három rostával triőrrel és fajsúly osztályozóval felszerelt vonal
  • - kőleválasztó
  • - mágnesgép
  • - fotocellás színosztályozó
  • - három csomagoló sor preciziós mérlegekkel
  • - anyagmozgató gépek, eszközök,
  • - kettő szárító berendezés.

Amennyiben a bértisztítással, bérfeldolgozással kapcsolatban további információra van szüksége kollégánk szívesen áll rendelkezésére.


Elérhetőség:

Hungaro-Farm Kft. Vetőmagüzem

8111 Seregélyes, Dunaújvárosi út

Telefon: + 36 22 449 684


Jenei Gyula

gyártásvezető


Telefon: + 36 20 529 5790


A bérmunkával sokkal többet nyerhet, mint gondolná!

bérmunka

A mezőgazdasági vállalkozásokban a tényleges munkavégzésen kívül jó pár teendővel is foglalkozniuk kell a cégvezetőknek. Többek között a berendezések karbantartására, munkaerő felvételére, kiléptetésére is szükséges időt szakítaniuk, ez pedig egyeseknek egy idő után igencsak megterhelővé válhat. Szeretnének könnyíteni a helyzetükön, ezért nyitottak olyan megoldásra, amivel leegyszerűsíthető a vállalkozás mindennapi műsödése. Amennyiben Ön is le van terhelve, és az apró magvak feldolgozásához keresne könnyebb opciót, ajánljuk figyelmébe bérmunka szolgáltatásunkat!

A bérmunkának köszönhetően rengeteg tehertől megszabadulhat, így pedig sokkal könnyebbek lesznek a mindennapok. Nincsenek váratlan bejelentések a munkavállalók részéről, karbantartási kötelezettségek a magvakhoz használt berendezésekkel kapcsolatban, ezáltal százszázalékban a tényleges munkájára összpontosíthat. Anyagi szempontból is jobban járhat velünk, mert kedvező, fix díjért cserébe veheti igénybe szolgáltatásunkat.

A bérmunkával sokkal többet nyerhet, mint gondolná! Könnyítsen helyzetén, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit!

Bérmunkával kapcsolatban megbízható céget keres?

bérmunka

Manapság nagyon sok mezőgazdasági vállalkozás dönt a bérmunka igénybevétele mellett, ugyanis így sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek, mert nem kell drága gépparkot fenntartaniuk például a magvak feldolgozáshoz. Természetes, hogy a gazdák megbízható céggel szeretnének együttműködni. Amennyiben Ön is érdeklődik a kedvező lehetőség iránt, de még nem találta meg az igényeknek megfelelő szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A bérmunka terén olyan szolgáltatást alakítottunk ki, ami százszázalékban igazodik a gazdák elvárásaihoz. Telephelyünk kellően felszerelt, és olyan modern berendezéseket alkalmazunk, amikkel rövid idő alatt fel tudjuk dolgozni a különböző apró magvakat. A határidőkön kívül a minőségi végeredményre is kiemelt figyelmet fordítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk nyújtott szolgáltatással.

A bérmunka terén is élen járunk. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza ránk a feldolgozást! Ha bővebb információkat szeretne megtudni a telephely felszereltségéről, a munkálatok menetéről, bátran keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Telefon:+36 1 388 93 55

Elérhetõségek